Tröjan & bilden är framtagen av TAG Reklam i Karlstad, säker leverantör av mina profilkläder.

Ladies and Gentlemen… snart kommer vi! Onsdag 17 maj kl 19:00 går startskottet för Vårruset i Karlstad och nu är vi ett lag, ja – vi är faktiskt tre lag i Club Carin Coach – alltså det blir tre picknickfiltar med 6 pers på varje – Så himla KUL! 🙂

Vårruset är kvinnornas 5 km långa motionslopp. Det rör sig från söder till norr, som en röd tråd av gemenskap, rörelseglädje och utmaning genom vackra Sverige. Av en slump, som så ofta, blev jag Ambassadör för loppet för 7 år sedan. Hej vad tiden går!

Härliga Blossom, som var med i mitt Virtuella Bloggcafé, värmer upp oss och gissa om brudarna i mitt lag har för-värmt. Vi har en sluten FB-grupp där vi kan jiddra ohämmat om allt och inget! Jättekul!

De flesta har först mötts virtuellt (via Internet) och ser varandra IRL (in real life) för första gången före start nu på onsdag. Det är ny bansträckning för Vårruset och där hoppas jag se Dig när vi kommer! 

Hoppas att du ropar lite extra när det kommer en rosa racer-tröja! Jag vet några som kommer att ge JÄRNET – så där så du känner vinddraget, några tar det lite lugnare och några går. SÅ HÄRLIGT! Alla kör i sin egen takt och ändå är vi ett lag – en hel klubb som peppar varandra och får massor av energi, inspiration. Om du bara visste! 🙂

Här är jag på väg in till killarna på Audio Video, i Säffle. Jag vet att de har superbra trådlösa hörlurar. Vilken färg valde jag tro?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Undertecknad sa, när vi drog igång – att brudar, ni vet – jag har egentligen inte tid med det här – he he – Hålla i ett lag och så, ni vet… bla bla… Har jag haft tid? Yes! Det har inte gått att motstå. Nu är jag så otroligt nyfiken på vilka kontakter och möjligheter som kommer att öppna sig för de här kreativa brudarna som hoppat med i Club Carin Coach.

Det är brudarna som gör clubben, som fixar och bidrar. De här snyggingarna bidrar med det ena efter det andra – jag har anledning att blogga igen, visa och berätta mer. Själv har jag i olika sammanhang lovat att berätta lite om mitt eget motstånd, en massa minus – men det vill helst ingen höra – Äsch, nä-e inte du Carin… kan inte vara möjligt! Vi får se vad som ska få plats i bloggen – jag ska höra med brudarna – vad de vill att jag ska berätta om – och så får vi se vad som kommer. Fortsättning följer…

Håll i hatten, för nu är vi på gång! 😀 Vi har ingen aning om var det här kommer att sluta! Wooiiii…

Här kan du läsa mer om Vårruset i Karlstad 17 maj 2017

#varruset2017
#Vårruset2017

#blogg100

/Carin Coach