”Kraften i coaching är kommunikation!”

Ja ha, och om jag inte vet vad professionell coaching är för något, hur ska jag då förstå!?

Det är en REJÄL utmaning och väldigt vanligt att:

1)  man inte vet vad coaching är

2)  man tror att man vet

3)  man testat, det hette coaching, men var något annat osv. osv.

Du är långt ifrån ensam, de flesta har en ”blur” och diffus bild av vad coaching är.

Det är en av anledningarna till att jag fortsätter att blogga, podda, instagramma och vilja ge samhället chans att få upp ögonen för coachingens fantastiska tekniker!

I dagens poddavsnitt på cirka en halvtimma delar en av mina kunder, härlige Daniel Lindén (fotot) VD på Dala Bygg och Betong. sitt perspektiv på modernt ledarskap och varför han valde mig som coach.

Daniel beskriver vägen in, hur det känts, vad det gett, hur han använt det, hur han varje vecka använder lärandet som vi fick till i coachsamarbetet.

Varför behövs coaching för ledare i vår tid? På 30 minuter hann vi nudda, en viktig aspekt kring kommunikation: De unga, hur kommunicerar de naturligt i den kontext som sociala medier utgör.

Generellt, hur medvetna är vi om vilket sätt vi kommunicerar på i olika sammanhang? Vad händer när skärpan ökar kring det här och du vet vad du kommunicerar: när, vad, hur och varför…

Så länge orden ”bara står här” i bloggtext – outtalade så kan det låta lite torrt. Känner mig övertygad om att just nerven och modet i det samtal som pågår mellan mig och Daniel Lindén, VD för Dala Bygg och Betong AB och Martin Lindeskog, Nestor inom podderi, fotot nedan.

Det modet kommer att kännas för dig som lyssnar för…

Vi alla tre ”kastar oss ut” på lite olika vis – se var det ringer en klocka i dig, vad du känner igen dig i!?

Syftet med podden är att sprida det goda ordet om professionell coaching som en samhällsutvecklande insats.

I min roll som ICF Master Certified Coach (kan översättas med Svart bälte i coaching) så fungerar ren och professionell coaching i alla branscher och jag har med mina över 4000 klientsamtal upplevt många olika branscher.

Mina kunder, kollegor, samarbetspartners och inspiratörer står på kö för att gästa podden under hösten 2022 och våren 2023.

Till sist, vill avrunda med läckra nyheter!

Martin har hållit i Club House – för podden med eget rum där kallat: Viktigt på Riktigt. Vi ska utvärdera – behöver byta tid för vårt Club House i så fall.

Martin nämner om en spännande nyhet för dig som är ung, nyfiken och ung till sinnet. Missa inte den!

Vi, Martin och jag, har också båda två BRASKANDE NYHETER … vi får ta lite i taget. Stay tuned, börja följa podden och följ oss tre i sociala medier på LinkedIn och där du hittar oss.

Vi har något stekhett som föddes i GREEN ROOM – det digitala för-rummet där vi är off line, före & efter poddinspelningen.

Det är därför extra viktigt att du följer oss – så du får vara med om och uppleva vad ett poddavsnitt kan göra för din business!

Tack för att du tagit dig tid att läsa så här långt och ha en underbar dag vidare, där du är!

/Carin Coach

Gör som andra: #callcarincoach – Har fått jättefint beröm av marknadsföringsproffs på den hashtaggen!

#positivpoddradio #blogg #podcast #socialamedier #kommunikation #coaching #ledarskap #självledarskap #samhällsbyggnad #betong #anläggning #hållbarhet #utveckling #samverkan