Hej därute! Välkommen till mitt Virtuella Bloggcafé! Ja, du har tur som kan slinka in för här är det jag, och ingen mindre än härliga Blossom, som sitter och fikar “on line”. Ja, du ska få lite bakgrund, om du undrar vad jag pratar om. Klicka på länken här, så ser du vilka som gästat caféet förut. Låt mig stolt presentera: Tina Thörner, Janne Schaffer, Dagny Carlsson, Laurentsio Pettersson, Pier Schmid och Kathrine Löfberg, som nu fått toppjobb som ordförande i International Coffee Partner. Tänk att hon gästat mitt café – då drack vi, ja läs mer här om du vill veta.

Nu dansar nästa gäst in i mitt café, Blossom Tainton – Lindquist. Vi delar passionen för hälsa, glädje och skönhet; skratt, skoj, sång och dans! Se själv, en bild säger mer än tusen ord: Härligaste Blossom! Snart ska hon gunga igång alla oss tjejer! Läs mer…

unnamed (1)I mitt Virtuella Bloggcafé så ställer jag fem likadana frågor till mina gäster. Och det är så spännande att höra på deras svar! Jag är alltid extra nyfiken på svaret till fråga 2.

Frågorna:

  1. Kaffe eller te?
  2. Kopp eller mugg?
  3. Vad innebär kändisskap för dig?
  4. Vilken är din bild av coaching?
  5. Vad har du på gång just nu?

Blossoms svar (kursiverade):

1. Både och 50/50.
 
2. Fin Mugg eller glas är halva upplevelsen.
 
3. Väldigt många fördelar och en del nackdelar.
 
4. Rätt dos coaching kan förändra livet på ett väldigt positivt sätt. Men för mycket kan ha motsatt effekt. Vi är alla vår egen bästa guru om vi bara ger oss tid och är nyfikna på oss själva. En bra coach ska få sin klient att lita på sig själv och processen.
 
Kram
Ja, tänk vad mycket spännande som kan hända Virtuellt – Nu har vi nästan fikat en stund du och jag också! Kanske vet du mer om Vår Ruset. Sedan flera år är jag ambassadör för Vår Ruset och brukar ha ett eget lag. Vi får se hur det blir i år. Jag har många kandidater, intresserad? Hör av dig! Ett år höll vi på att flyta bort, ett annat år sprang jag med en kamera på huvudet och filmade åt en kille. Den 19 maj går Vår Ruset i Karlstad. Premiären går i Malmö, nu till veckan redan 2 maj och sedan följer Blossom med runt på Sverige turnén. Så kul!
/Carin Coach #blogg100