Carin Coach & Sven Peterson på Gamla Ullevi i Göteborg, när vi stod på scen 7 oktober 2016, Coachee Awards.

Resultat: Toppsäljare sålde för miljoner!


Vilken nytta har man av professionell coaching? Vilka resultat kan man förvänta sig?
De frågorna har jag förstått att de som är nyfikna på coaching ställer sig.

Jag är säker på att mina kunder har tänkt på det och jag undrar, handen på hjärtat, om jag lyckats förklara det för dem ordentligt, innan vi kommit i gång med samarbetet. Skärpning Carin Coach!

Hösten 2022 stiger kunderna in i min podd, ”Viktigt på Riktigt, by Carin Coach” och berättar osminkat: Hur kom vi i kontakt, syftet med coachingen, nytta och vilka resultat det blivit.

Toppsäljaren, ”Stålmannen”, Sven Peterson berättar personligt och öppet om hur och varför han, från en konservativ stålbransch, valde mig som coach – hur han grovstädade (inom sig själv och med annat) före uppstarten av coachingen. Hur han medvetet lösgjorde tid för utvecklingsprocessen. Sven jämför också idrotts-coaching – där någon står och skriker på dig – med de metoder som vi (Sven & Carin Coach) arbetat med.


Sven fokuserar på mätbara resultat och säger i poddavsnittet: ”Det är enkelt! Sälja stål handlar om siffror – resultat i pengar och ton”!
Sven berättar om de NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) övningar som vi jobbade med. Om du vill höra varför han en gång var på vippen att svimma, så måste du bara in och lyssna!

Han tar upp flera effektiva övningar som vi jobbade med och du som läser kanske känner igen att du testat någon av dem med mig.


Carin Coach ska hämta en långväga kund vid tåget i Karlstad höst 2022.

Stålmannen är killen bakom ett citat kring en av mina interaktiva coachböcker, JA-lagen – där (ant) går upp i rök när vi kränger Jantelagseländet ut och in. Sven säger:

”Jag har läst boka 3 gånger och får nya svar (av mig själv) varje gång!” Boken är upplagd som ett coachmöte, där huvudboken ställer frågor och i den medföljande anteckningsboken (med tomma vita blad) bor professorn, dvs läsaren som kan sitt liv, sina minnen, känslor, tankar och kopplingar inifrån sig själv på sitt unika vis fram till den dag där de är – när de börjar läsa!


Här syns inte anteckningsboken som ligger under. På bild nr 2 ser du vem som skrivit förordet till – alla  mina tre coachböcker, ingen mindre än fantastiska Tina Thörner! Såå stolt och tacksam över det!

När du läst aktivt kan det hända grejor, som Tina Thörner beskriver i förordet “Livet efter JA-lagen” – för den som läser aktivt, dvs läser och skriver ner sina svar. Jobbar sig igenom coachboken. Precis som jag vet att härliga PysselQvinnan, Susanne Johansson, berättar att hon gjort.

 

Sven berättar också hur han använder de tekniker som han lärde sig i sitt nuvarande värv som ordförande i Värmlands Idrottshistoriska Sällskap. Han berättar också om boksläpp, när böcker singlar från taket och när celebriteter hyllas på WALL of FAME! Du får höra namnen och känna vibbarna och så späns en båge till förra podavsnittet med världsmästare Ulrika Sjöwall.

Tidningsurklipp, NWT, Nya Wermlands Tidningen, måndag 17 oktober 2022.

Kopplingen är bland annat att vi tre gemensamt har framträtt på scener i Karlstad. Sven och jag har alltså också varit i Göteborg och… kära läsare – hoppa in på länken och lyssna på denne energiska stålman så att vi når minst 51 nedladdningar.

Sven Peterson & Ulrika Sjöwall på scen tillsammans med undertecknad, Företagssalongen i Karlstad,  torsdag 14 september 2017

Då kommer han nämligen tillbaka och… då kanske jag kan fördjupa mig lite i varför jag kommer att tänka på Sven när jag ligger och stretchar med mina gamla balett moves på träningspass och yoga pass… Vad har den mjukheten att göra med stål?

Jag svarar direkt: Hasplade coils!

Självklart är vår nestor inom podderi, Martin Lindeskog, med i avsnittet och nu ska ni få veta en hemlis. Vi hade STOR strul när vi skulle spela in. Vi behövde byta plattform, tiden rann i väg och Carin Coach skulle med ett tåg!


Martin Lindeskog, min trygge co-host och nestor inom podderi. Funderar du på att ditt företag, din verksamhet eller du själv vill starta en podd. Fråga Martin! Han kan! 

Tack vare Martins beredskap så fixade det sig till slut och kanske hör de ett litet ”hack” i inspelningen, som vi bjuder på, då allt som vanligt är rått, rent och typ rakt över disk!

Martin i studion – där vi i alla avsnitt poddat online, utan att se varandra. Vi är spridda över landet, ibland över Europa och hela världen! 

Tack för att du gett dig tid att läsa så här långt, hoppar in och lyssnar, tipsar en kompis, ger oss feedback eller bara hänger lite med dig själv!

Gör det som känns underbart där du är så du känner att du går ut och gör världen lite vackrare, lite bättre och lite roligare…

FÖR DU ÄR JU DÄR! Kära läsare och lyssnare, tusen tack för att du följer oss.

Här hittar du Sven Peterson: sven.peterson55@gmail.com

Här hittar du Martin Lindeskog: teaparty.media

Här hittar du Carin Coach: carincoach

Lyssnarlänk till avsnittet, bara att klicka: https://player.captivate.fm/episode/119ebcd2-53fe-4fdd-bbe2-2634e4801d5b

Länk till shownotes, anteckningar med länk till bl a filmen om STÅL, som vi talar om i poddavsnittet. Missa inte filmen!  Länken till shownotes kommer under dagen.

Direkta frågor – vad som helst-finns bara bra frågor. Ta chansen! Gör som andra: #callcarincoach
+46 (0)70/399 15 73
#callcarincoach