KL3A

Kathrine Löfberg, Styrelseordförande/Chairman of the Board

Hej! Mitt Virtuell Bloggcafé har öppet lite då och då och kan du fatta vilka gäster jag får möta!? Det är alldeles fantastiskt! Det senaste mötet blev en riktig fika, där jag frågade den vackra kvinnan på fotot: – Får jag bjuda på en kopp kaffe? 

Vilken kaffestund vi fick tillsammans, Kathrine Löfberg och jag, i Karlstads trendigaste och läckraste fik, Rosteriet som ligger i bottenplanet av Löfbergs anrika Kafferosteri. Familjeföretaget firar 110 år som företag i år. Fantastiskt! Jag har följt dem i 40 år, skrivit lite om dem i min första bok (JA-lagen) och njutit av kaffedoften som svept in staden som i en slinga. Jag har oändliga minnen, som jag lätt skulle kunna förlora mig i, till just denna Löfbergs ljuvliga doft.

För att se vad mitt Virtuella Bloggcafé är för något, hur det startade, andra kändisar, så bör du som läser klicka på den här länken. Om du inte hinner det, så går det bra ändå för här får du höra de spännande svar (kursiverade) som jag fick av Kathrine på mina fem “obligatoriska” frågor i mitt Virtuella Bloggcafé sedan vi njutit av det rundaste, godaste kaffet:

När du fikar, dricker du…

  1. Kaffe eller te? Gillar både och men oftast kaffe!
  2. Kopp eller mugg? Kopp till kaffe och mugg till te.
  3. Vad innebär kändisskap för dig? Att man kan vara en bra förebild och inspirera andra.
  4. Vilken är din bild av coaching? Coaching kan vara olika för olika människor och vid olika tidpunkter i livet. Kan vara bidragande till positiv utveckling på både det personliga och det yrkesmässiga planet.
  5. PLUS: Vad har du/ni på gång just nu? Vi har som alltid mycket spännande på gång! Några exempel; lokalt i Karlstad bygger vi ett nytt lager i Välsviken och internationellt så satsar vi mycket i England just nu. 
IMG_0694[1]

Rosteriet är smakfullt inrett och visst får man känslan av hur “Kaffeskrapan” reser sig över oss, och visste du att…

IMG_0785[1]

Högst uppe på taket till Löfbergs Kafferosteri finns det bikupor. Alltså företagets moderna och idérika hållbarhets-tänk, utveckling är helt enastående och, som sagt, i 40 år har jag känt mig stolt över att Värmland har ett så starkt och framsynt företag och varumärke. Det spiller liksom över till “dig och mig” – den känslan har jag alltid haft. Kathrine skickade med mig en honungsburk och det var bara en sak: Jag skulle bjuda Kathrine på kaffe. Det visade sig vara lättare sagt än gjort! /Carin Coach