Kära läsare! Under hösten har jag engagerat mig lite extra i ett socialt media, LinkedIn. Det är jättekul! Jag gillar verkligen att föra dialog med andra som gillar att hjälpas åt, skapa kopplingar mellan företag, händelser och allra mest människor! Connecta gärna med mig på LinkedIn!

I LinkedIn rutan händer det allt som oftast att det står typ: To many words! Alltså jag spräcker ständigt rutan, för jag skriver för mycket. Ja – ha!

Här i min egen blogg kan jag gå loss obehindrat – och tänk när den poletten ramlade ner. Det var härligt! Frågan är ju: Vem ska orka, ha tid och lust att läsa? Jo, ja – det har jag allt tänkt på… Häng i så ska jag berätta mera…

Vad har vi gjort där på LinkedIn då? Jo, jag har kört en miniserie om måndagarna där folk får svara sig själv på tre frågor. Syftet är att få lite klarare bild över vad man som individ uppfattar och lägger märke till, hösten 2018. Eftersom jag hela tiden vänder mig till andra, så hinner jag aldrig skriva något själv – vad jag uppfattar och så blir det för många ord. Så om du som läser vill höra om två av mina ljud-upplevelser och skriver det till mig, antingen här i kommentar längst ner i bloggen, eller i ett mejl till carincoach@gmaila.com  så Lovar jag att svara.

Om du inte har varit inne på LinkedIn så kan du hänga på övningen här från bloggen. Har du redan gjort den – varsågod, skrolla längst ner, så får vi se vad som väntar där… Annars, häng på: se vad du hittar hos dig själv! Det som står här nedanför är alltså ett citat från texten på LinkedIn idag.

V 50 självledarskap – med ljud av …

Måndag igen och nätverkande – va kul! Jättetack för allt engagemang som skapat värde i vardagen för mig och kanske för dig som läser och/eller deltagit. Vi har kört lite minisjälvledarskap med reflektioner kring hur vi uppfattar världen omkring oss genom att belysa det här: v 46 (färg) v 47 (rörelse) v 48 (bild) v 49 (doft) och nu – vad kommer vecka 50, i Luciaveckan?

Läser du för första gången? Skrolla bakåt (i flödet på LinkedIn ) eller häng på. Anteckna, för din egen skull! Vi tror att vi ska minnas – glöm det!

Idén: ge minismakprov på mitt arbete, professionell coaching och hur det går att börja i små steg.

Miniövningen är generellt hållen. Notera datum och svar, följ dig själv, action och reaktion. Vi kör måndagarna fram till jul, bara att hänga på!

OBS! OBS! Dina personliga, privata svar skriver du för dig själv. Dela gärna upptäcker, som ger dig aha och värde till flera, om du vill. Du ansvarar, som alltid, för dina ord och tankar.

  1. Vilka ljud förknippar du med mitten av december?
  2. Hur påverkar det här dig?
  3. Hur kan du påverka dig själv medvetet med ljud?

Lite mer utvecklade tankar får du om du klickar dig vidare till min blogg som ligger här. Japp, här är du redan inne i bloggen!

Om du vill höra på två häftiga ljudminnen så lovar jag att du ska få åtminstone ett av mig. Men som sagt – då får du antingen hojta här i kommentaren – eller så mejlar du mig på carincoach@gmail.com 

Hoppas att du hör av dig! Vill så gärna få berätta!

#självledarskap #coaching #medveten

/Carin Coach