Här står delar av Team Carin Coach – eller som vi skrev vid anmälan: Club Carin Coach

 

En bild säger mer än tusen ord, sägs det och vad vet jag? Kanske anar du hur kul vi hade och fortfarande har i den slutna Facebook – grupp som vi har i Club Carin Coach. Allt började av en slump, på lek och med gemensamma krafter. Tack vare min roll som VårRus-Ambassadör så trummade jag ihop ett härligt gäng som ville hänga på – alla i sin egen takt. Det här sköna tjejerna träffades först i en sluten grupp på Facebook. Alla var upptagna, svårt att hitta gemensamma tider, vi tränade som vi ville och så möttes vi IRL (in real life) för första gången på själva Vår Rusdagen (17/5-17) – spännande!

Det här har varit vår “Playground” och kanske såg du på VM-kvalet i fotboll – Sverige – Frankrike (2-1) i veckan som gick,  med ett avslutande mirakelmål, med 15 sek kvar av matchen.

Vad talade man om efteråt, vad är viktigt för att orka och våga prestera? Japp – teamkänsla, tillit och en go känsla i kroppen. Det är inte ordagrannt citerat men kontentan. I den andra av mina tre coachböcker har jag hänvisat just till lagarbetet i fotboll, självförtroende och tillit. I kapitel nr 18 i boken PLUSPOLEN, där skriver jag om: “Arbetsplatsens magi” som var ett annat VM-kval i fotboll. Då var det #Zlatan och mirakelmatchen i Berlin, där Tyskland på hemmaplans ledde med 4-0 mot Sverige när det blåstes till halvlek. Du kanske såg det hända? Eller hade du gått till sängs när det osannolika, men möjliga, hände och det vände i andra halvlek och slutade 4-4.

Går det att använda dessa tekniker i näringslivet och i arbetslivet? Teamkänsla på jobbet – funkar det? Yes! Jag har bevis från båda och det är så otroligt effektivt. Vi håller på med det just nu. Det handlar om målgång med effektivt teamarbete för ett ägarteam, som är på väg att ta Diplom nr 1/3 i mitt utbildningskoncept GRÖNT KORT i coachande förhållningssätt.

Här i blogginlägget får du glimten av ett exempel från Club Carin Coach, där vi ser hur mycket som kan hända när teknikerna är på en nivå av PLAY – alltså hur vi lekfullt har roat oss, motionerat på olika nivåer, hittat varandra i gruppen, upptäckt business-kontakter, börjat göra grejer och …

Det kan bli mer att berätta om vad som växer fram ur Club Carin Coach och vad vi kan komma att erbjuda… Vi får se vad brudarna hittar på framöver! 😀

För dig som inte vet vad VårRuset är för något så avslutar jag dagens blogg med att berätta: VårRuset motionsloppet på 5 km för kvinnor som löper genom 20 städer i Sverige från söder och norrut. I morgon har VårRuset nått till Sundsvall 12 juni och finalen i Östersund 13 juni 2017.

I morgon ska jag träffa IF Göta, som är samarrangör för VårRuset, Karlstad. Loppet som följer våren genom Sverige och stimulerar till motion och rörelseglädje. Undrar hur många kvinnor som varit aktiva och …

I månadsmagasinet AMUSE, där jag skriver en spalt/månad, så har jag utlovat att berätta lite i min blogg om träning, energi mm. Det har krånglat kopiöst med bloggandet och jag har inte haft tid att borra i strulet.

Alltså: vill du hämta inspiration – generellt, så kan du i stället börja följa mig på Instagram. Det kan först verka som jag bara plåtar blommor, blommor, blommor – och yes, det är så sant. Det ligger något bakom dessa blommor, växt- KRAFTEN, naturen som jag återvänder till i mitt arbete och…

Vore jag som du så skulle jag lägga vantarna på AMUSE för det kommer att hända grejor där under sommaren och hösten… Du hittar mina inlägg under fliken krönikörer.

Ha nu en härlig söndagskväll!

/Carin Coach