Hej i Sommarkvällen! Är det så för dig också – tjong bara, så är kvällen här. Vissa dagar går så obeskrivligt fort att…

Idag är en sådan dag.

Älsklingsrosen står där och hälsar oss från alla håll och kanter, morgon, middag, kväll. Hur många blommor finns det egentligen? Jag har vaser i varenda rum och det bara fortsätter att knoppas!

Instagram har jag bloggat om det här, lite metaforiskt, med en travesti på en gammla 70 – talsdänga: “Did I promise You a Rosegarden”?

Med all respekt, om jag kör med för knepiga ord, så är det inget nytt under solen. Ho, ho – jag minns hur de älskade kompisarna önskade sig en ordbok när vi lekte som små. Naturligtvis överdriver jag – så lite värmländskt stuk har flyttat in i mig. Alltså att jag drar till så det bara visslar efter det.

Det där med Rosegarden har jag verkligen fastnat för och funderar på att starta en ny blogg, rosor, coaching och… champagne! Tänkte delta i en tävling, men dagarna går så fort så vi får nog vänta med det. 

Win – win – vi tävlar här och då behöver jag din hjälp! Följ min blogg, tipsa andra, dela och sprid bloggen, just det “så det visslar efter det”! Du som hjälper mig kommer att få kärlek tillbaka. Häng på och berätta för mig hur du gör. Du kan vara anonym och maila mig. Vill du skriva i kommentarsfältet så visst – jättekul! Du hittar mina kontaktuppgifter här!

Ha en lovely Summer evening!

/Carin Coach 🙂