Hej i sommarnatten! Här sitter jag mållös och ska försöka blogga om ännu en musikupplevelse med Sven-Ingvars. Ikväll gav de en legendarisk spelning på #Torgfesten i Säffle. 

IMG_8258[1]

Solen lyste upp och “tände lampan” strax innan Sven- Ingvars klev på scenen. Förbandet värmde upp förnämligt, fullt av duktiga charmknuttar från Säffle. Ljudmakaren fixade utmärkt ljus och ljud. Och tänk att regnet höll sig borta! Det låg hotande blått borta över Byälven.

IMG_8261[1]

Därframme är dom! Det stora Torgtältet ser ut som ett riktigt hus här. Jag smet fram för att kunna plåta lite bättre. Ja, ja, du vet – allt är relativt… 🙂 (Mina telefonfoton på långt håll – hoppas de sänder känslan!)

 

 

 

 

 

IMG_8267[1]

Från vänster på bilden, Oscar Magnusson, Sven-Erik Magnusson och så gitarristen som kallas “Örebroar´n”

IMG_8283[1]

Spelglädjen lyser och smittar… på scenen…

IMG_8287[1]

Glädjespridande Tommy på klaveren (två olika som han växlar mellan)

 

IMG_8274[1]

Publikhavet, som vajar, sjunger med och kan varenda textrad! Värmen och känslan går nästan att ta på – fastän kvällen var iskall! Kan det har varit 12 +? Ingen ville gå hem och Sven- Ingvars bjuder på flera extranummer. Ja – a det är som en äkta Värmländsk källa säger: “Det blir inte sommar på riktigt förrän man hört Sven – Erik sjunga!” Ps. I morgon tänker jag hylla Sven-Erik i min blogg på NWT – håll utkik. Och du! Läs Säffletidningen i morgon -där får du säkert fina bilder och en massa mer! /Carin Coach 🙂