Hej i Sommarkvällen! Vi ska rulla ner mot stan och äta ute – någonstans i solen- gissar jag. Snart drar nästa festlighet igång igen med Annelundsfesten nu till helgen, här i Sveriges yngsta stad. Hörde att Filip och Fredrik varit här en sväng. Missade det och som sagt här hinner man inte gå/uppleva och se allt!

Jag vet några som ska lira på Annelundsfesten – klicka på länken och läs hela programmet för lördag 8/8 – vilken Familjefest! Och så såg jag att Tomas Karlsson kör live på Sagasalongen 15/8. Det var en handskriven lapp nere vid Idrottsparken, såg den på kvällspromenaden igår. Det är så mycket med den här staden som imponerar på mig. Det går inte att berätta allt på en gång tur att jag kan blogga lite i taget! Mitt bästa tips till dig – klicka på länkarna så ser du mycket mer av vad som är på G.

IMG_8415[1]

Gott, trivsamt och med utsökt service… Har du käkat på Stenmagasinet, smuttat på en öl vid kanten av älven?

Stenmagasinet ligger mitt i stan, nedanför TuristbyrånOm du i vanliga fall susar förbi Säffle – ute på väg 45 – så ta chansen och sväng inom stan. Här finns den ena pärlan efter den andra och vilka människor som möter dig när du kommer!

Onsdagar och lördagar kör Stenmagasinet musikaftnar. Vi var så hungriga, så vi kunde inte vänta tills i morgon.

Ha en härlig tisdagskväll!

/Carin Coach 🙂