Halloj! Det är fredag, det är helg och sommar – kan det bli så mycket bättre? Vill du ha en höjdarafton så har jag ett hett tips för dig ikväll. Ja, det består av två säkra kort som jag lägger ihop Sagabiografens Bakgårdskonsert + Blue Wheel Blues Band live fredag kväll i Säffle 7/8 alltså. För att få fina bilder så behöver du klicka på länkarna! 🙂 Jag har upplevt Bakgårdskonsert på Sagabiografen och bloggade om det (länge sen nu) och härmodagen var jag där och njöt av denna pärla i Säffle.

Klicka på länkarna så ser du mer info. I våras lyssnade jag på Mancho och grabbarna. De lirade på Harry´s i Säffle. Jag köpte så klart en skiva och tänk vad praktiskt det är med Swish! Klappat och klart direkt så gött med dessa rytmer. Jag gillar verkligen musik och rytmer i alla varianter.

Vilken musik gillar du? Det kommer att bjudas på musik på Annelundsfesten på lördag 8/8. Tänk vad häftigt med en Familjefest som pågår år efter år. Om du klickar på länken ser du för vilket år i ordningen det är nu. Evenemangen fortsätter runtomkring och klicka på den här länken – eller knalla inom i det fina gula huset. Nu var det ett tag sedan jag stod fastnaglad framför kameran för att få se en gös… Ja, det är sant – du kan få en live “Mattias Klum”- upplevelse där inne. Fråga personalen – det är inte jag som skarvar och går an!

IMG_6685.JPG

 

 

Ha det fint! Ha det allra bäst! 🙂

/Carin Coach 🙂