Business Coaching Tjänster

För företagsägare & entreprenörer, börja din coachingresa genom att boka ett möte
Boka ditt kostnadsfria uppstartssamtal

Sisu, Sauna och Coaching – ”Den som har frågan är chef”
Det är vad vi talar om i poddavsnittet som släpps här i maj i min podd Viktigt på Riktigt.

Ta chansen, möt Barbro Teir, the one and only. Lyssna på hennes tankar om ledarskap, hennes erfarenheter och vilka namedroppar hon månne… eller var det jag som sa?

Barbro Teir, Coach

Martin Lindeskog är som vanligt med och ger oss utrymme ”att sprida det goda ordet” – sätta värde på yttrandefriheten, vitsen och värdet med en podd både för den fria tanken, för lärande och för utveckling av business och verksamheter.

Barbro tar upp tre saker att lägga på minnet kring ledarskap, hon talar om människoledarskap, tidsanvändning och hierarki. Vi hinner med en del jämförelser mellan t ex coaching, mentorskap, rådgivning, handledning och terapi. Vi berör också gränser mellan länder, gränstrakterna och Carin Coach – jag alltså – håller bara nästan vad jag lovat.

Tiden – att respektera tiden (ca 30 min) som ni kära lyssnare och följare lägger på podden. Tack för all fin feedback vi får och vad som komma skall i podden. Det kommer mer av det i nästa avsnitt, vi hann inte nu, för vet ni, det var oemotståndligt att nämna det som Barbro berättade i det som kallas “Green Room”, där vi möts och poddar online.  Jag syftar på det som Barbro berättade, innan vi tryckte på record. Det handlar om om äkta sauna, finsk bastu, i forna tider. Jag lovar – det vill du inte missa!

Vad är du mer nyfiken på kring ämnena coaching, ledarskap och lärande? Passa på och skriv – höstens planer för podden tar nu form och vi vill så gärna ha dina inspel i det arbetet.

Ps. Postar en fantastisk videosnutt med Barbro i kommentarsfältet. Min favorit är för övrigt den oredigerade, vintriga som tidigare flimrat förbi i flödet på LinkedIn. Undrar om du har sett den!? Kanske lyckas Martin trolla dit den videon.

Ps. Martin Lindeskog nestor på podd, blogg och mycket mer inom social media, lägger in lyssnarlänk till poddavsnittet. Har du förresten upptäckt de shownotes, som Martin fixar. Där hittar du länk till Barbros bok, filmer, website mm. När du väl lyssnat på poddavsnittet med Barbro: Vad vaskar du fram? Vilka är din så kallade ”take aways”? Så enastående roligt att höra om. Skriv gärna och berätta!

Ps igen: Vi blir rejält glada för din lyssning och interaktivitet, dina kommentarer, svar, synpunkter: Om igen – TACK! Snart tar podden Sommarlov, så passa på!

/Carin Coach

Video 1:

Kontakt

Carin Coach mobil

+ 46 (0)70 399 15 73

Email

carincoach@gmail.com 

Postadress 

Törnrosvägen 21 b
661 43 Säffle
SWEDEN

Besöksadress till bokat Coachmöte:

Karolinen Konferens
Våxnäsgatan 10 
Karlstad, Sweden