Petra är en fena på att locka männen!

Hur skapar man sig ett hållbart liv?

Det talas mycket om hållbarhet och vad är det egentligen. Hur kan vi relatera till det på ett individuellt plan. Hur gör vi oss hållbara?

In och lyssna på hur Petra Brodin – “The one and only” – bland annat lyckas locka både kvinnor och män till gruppträning på sitt GYM i Säffle. I min podd “Viktigt på Riktigt” skildrar vi begreppet hållbarhet ur alla möjliga perspektiv den här hösten annon 2021. 

Petra älskar rörelse och lyssna på poddavsnittet så får du höra varför hon driver sitt gym. Håll utkik och följ med i mina socialmedia-kanaler. Idag har jag lyckats prångla in en liten film här i bloggen så du får se hur ett pass med Jumping – går till!

Vill du ha ett rent och fräscht gym så gå till Petra! Du som läser är förmodligen en bra bit bort och då kan du träna på distans med Petra. Kanske vill du testa hennes ”Kost & Träningsprojekt”, där folk upptäcker vad vardagsrörelserna har för betydelse.

Det där som jag brukar prata om, generellt: “Det är de små stegen som är de stora”! Det gäller i träningsperspektivet oavsett om det är fysiskt, mentalt, emotionellt – det finns MASSOR att upptäcka! 

I podden skrattar och skojar vi och min co-host och nestor inom podderi Martin Lindeskog berättar som vanligt med inslag från det stora landet i väster.

Carin tar ett filosofiskt svep tillbaka till antiken, Olympiaden, stannar till lite vid Munkarna, he he och deras pauser. I hastigheten glömde jag belysa de två saker som jag tänkt på:

  • Hur jingeln till min podd kom till på en härlig vårpromenad när jag pratade med ”Jingel-Jim”, som skapade min truddelutt efter mina hoppsa-steg där jag skuttande knatade förbi mitt älsklingsgym en blåsig vårdag. 
  • Hur kreativt Petra utvecklar sin verksamhet genom samarbete och samverkan med andra GYM, på andra orter. Nya träningsredskap, nya pass – allt möjligt kul! 

Vad överraskar i dagens poddavsnitt, tro?

Ha en underbar dag där du är!

Ps. Hade skrivit långt och utförligt om olika vinklar på vad som gör oss hållbara. Det hann tyvärr försvinna – då det inte gick att spara. Det kommer säkert tillbaka i en ny tappning. En annan dag. 

/Carin Coach