Presentkort på coaching är den mest omtänksamma och värdeskapande julklapp man kan ge någon, inklusive sig själv, om man vill att värdet ska både bestå och växa. Du som beställer det här behöver inte kunna någonting om coaching. Du har möjlighet att prata direkt med mig, ställa frågor om hur det funkar och jag kan lova dig att du kommer att få ett helt skräddarsytt svar. Tänk hur din känsla av “panik!” kan vändas till något positivt. Du kommer nämligen att få en rejäl Julrabatt på det du beställer före den 24/12-17

Julklappar individuell coaching:

  1. 500 kr
  2. 1 500 kr
  3. 3 000 kr

Gör så här: Skriv din mobil, din e-post och ditt namn. Skriv också namn, e-post och mobil till den som ska få coachingen.

Lägg märke till att jag coachar via webben och telefon om vi bor i olika delar av landet.

Jag sms:ar den som ska få coachingen på julafton.
Sedan planerar vi upp tider – det som Presentkortet räcker till.

Du betalar enkelt Swisha din valda summa: Företagsswish: 123 156 94 25

Den som får Julklappen kommer att få det där extra och bästa rabatten – en hel extra coaching. Garanti från mig. Du får bekräftelse via mejl på hur det praktiska ser ut – när vi (den som får Julklappen och jag) riggat vårt upplägg. Där är det stopp. Sen får du inte veta ett smack, eftersom jag har tysthetslöfte.

Se mer om det seriösa arbete som en ICF PCC-coach gör och hur vi arbetar med 11 kärnkompetenser om du vill.

Nedan är ett standardformulär för kontakt. Du behöver inte fylla i website. Fyll i det jag frågade om ovan. Jag repeterar…

Gör så här: Skriv ditt mobilnummer, din e-post och ditt namn. Skriv också namn, e-post och mobil till den som ska få coachingen. Tack för att du är noga så jag lätt kommer i kontakt. Lägg märke till att jag coachar via webben och telefon, om vi bor i olika delar av landet.

Ps. Vill du köpa av mina böcker så kan du klicka och kolla här. Jag skickar iväg coachböckerna så fort jag kan och värdet av coachingen kommer att bestå och växa vidare. Det är vad läsarna ständigt berättar för mig. Innehållet lever.