Hej i lediga lördagen! Här sitter jag bänkad med härlig helgfrukost och OS på tv. Jag fylls av så mycket känslor att – hur känner du?

Kanske är du ute i VM Rallyskogen, eller så sitter du också klistrad framför tv:n och njuter av rapporteringen med förstklassig introduktion från killarna på #kanal 5 till Damernas skidstaffett 4X5 km  #Pyeong Chang 2018.

Det är så spännande att frukosten hamnar i halsen och det är väldigt svårt att blogga – det blir svettigt i händerna. Oj, oj, oj…Åhh, dessa idrottskvinnor så imponerande, så inspirerande för oss vanliga, dödliga. Det blir ju så – när vi ser deras prestationer så har vi svårt att fatta hur det är möjligt! Wooaahw, så spännande!!! Kalla, Kalla, Kalla – I love Kalla – Åhh er alla tjejer- Ni är så bedååååårande starka och duktiga. Vi gråter och skrattar, svettas och flämtar…

Just nu leder Sverige med Ebba i täten och jag postar bloggen innan vi vet…

Stolthet, glädje, inspiration, beundran – rosorna i #positive #energy #corner – De står där och liksom ropar, hyllar och hejjar på dessa fantastiksa idrottskvinnor och idrottsmän som vi får njuta av.