Tack för fina artikeln i Säffle Tidningen, skriven av Nathalie Forsström – härliga bilder som fångar känslan!

Tänk vad kul att förena nytta med nöje! På bilderna ser du några av brudarna som är med i mitt VårRuslag. 29 maj kör vi ett motionslopp på 5 km i Karlstad. VårRuset går genom hela Sverige från söder till norr… härlig folkfest!

Foto på Club Carin Coach när vi minglade på förra Vårruset 2017. Häng på om du kan, platser kvar! Mejla mig! Sista dag för anmälan är 28/5. Vårruset i Karlstad går 29/5 kl 19:00. MINGELTÄLT, nytt för i år – där hittar du oss! 

Vi nätverkar också – i sluten Facebookgrupp. Där får vi nytändning, positiv energi, delar träningstips, och gör roliga saker ihop. Om det är läge så ska vi utveckla den delen. Säffletidningen gjorde reportage om oss och fotade. Journalisten passade på att träna och sprang med oss – jättemysig upplevelse.

Det är fullt med lopp i omlopp. Nu på lördag går Säffle Stadslopp och här i stan är det en härlig satsning på motion och rörelse. Bland annat en trevlig serie i Säffle Tidningen, som gett mig en massa inspiration, tips och idéer.

Nätverkande i allmänhet. Idag undrar jag:

Vad är viktigt för dig när du ingår i ett nätverk?

Vilka komponenter (1-3) vill du ha med i ett nätverk för att du ska trivas, känna dig hemma och “komma loss”.

Jätteroligt om du vill svara. Här där jag skriver befinner vi oss i ett jättenät av kontakter på självaste Internet. Hur ska du och jag bäst dra nytta av dessa kontakter? Hur hittar vi varandra på ett respektfullt sätt?

Det finns många som kan mycket om det där. En kille som jag nyligen stött på heter Robert Lindskog. Generellt i samhället i och med digitaliseringen så har vårt sätt att kommunicera radikalt förändrats. Vi behöver hänga med och lära oss vad som är väsentligt för att det både ska lyckas och kännas bra under tiden. Eller vad tror du?

Tycker du ämnet är viktigt och känns aktuellt dela gärna vidare och säg om du vill höra mer om vad som stärker en grupp. Oavsett om det är IRL eller på nätet.

Ha en strålande dag!

/Carin Coach