Hej därute i mellandagar och julfirande!

Hoppas du har det toppen där du är och njuter så där skönt med både kropp och själ – kopplar av, kopplar ur på ditt bästa sätt.

Idag, 26 december är det exakt en månad kvar till Företagssalongen i Karlstad på ELITE Stadshotellet. Klockan 11 slås portarna upp den 26 januari. Det är fri entré och pågår till kl 16:00. Är du aktiv i arbetslivet, föreningslivet och är i närheten av Karlstad, så tipsar jag dig om att prioritera den här dagen. Det är skön stämning, massor av mingel och möjliga affärsmöten. Du kan läsa om det fullspäckade programmet, om utställarna och föreläsningarna via länkarna längst ner och nu närmar vi oss blogginläggets peak! Oj, oj…

IMG_3302 Klicka på länken och se lilla filmen på mindre än en minut, 42 sekunder.

Välkommen på min föreläsning där jag och min gäst på scenen, som stiger rakt ur Värmländsk tung stålindustri, gemensamt berättar om hur och varför det är möjligt att professionella coachsamtal ger resultat som mäts i ton, miljoner SEK och något mer…

Föreläsning 26 jan kl 15:10 – 15:30 sal,Handelskammaren på ELITE.

Boka in din stolsits genom att mejla mig på carincoach@gmail.com och du garanteras en plats. Skriv Företagssalongen i ämnesraden och ditt namn i mejlet, det räcker. Det är som sagt fri entré överallt den här dagen. Vitsen med att boka stolen är att en överraskning väntar och du får sitta bra. Självklart är alla välkomna, det är bara att ramla in – i mån av plats. Du kan köpa god lunch på Bishop´s under dagen, smarrigt värre!

Välkommen! Läs mer här och du kommer till en fullmatad sida!/Carin Coach

Halloj! Vi kommer knappast att “sitta i sjön” när vi föreläser. Exempel & skratt kan förekomma. Vem kommer att sitta i den andra stolen tro?! Varför är pennan med igen? Välkommen!