Tänk att stiga upp en majmorgon och solen flödar…

Hur känns det i dig? Om jag får gissa så skulle jag svara: olika!

Dels för att vi alla är olika, men allra mest för att vi var och en är olika inom oss själva. Vi påverkas av omständigheterna runt omkring oss.

Med ökad medvetenhet om din inre och yttre kommunikation kan du lära dig hur du ska göra så att du tar dig dit du vill. Det kan t ex vara ett mål som har med din tid att göra: Hur du lyckas vara i nu:et. Mindfulness, fokus, koncentration. Det kan vara hur du kan öva dig att befinna dig i ett önskat läge, ett önskat tillstånd vid en speciell situation, i relation till något. Det som upptar dig och fyller dig – kan du få korn på så att du medvetet kan välja av det du upptäcker. Det kan gälla något konkret, yttre – den kan gälla något inre.

Vecka 19 är #icfglobal – Internationella Coachveckan och i min roll som ICF PCC- coach är ett av mina favoritområden att arbeta med begreppet tid. Vi lever i en speciell tid.

Syftet är att minska #stress #frustration och annat som stjäl av din #energi. Håll lite extra utkik under maj månad. Vill du spana in en av mina korta filmer, ca 2 min, på min Youtube-kanal, som beskriver coaching så tipsar jag om film nr 6. Den illustrerar lite av det jag talar om ovan – våra dagliga och ofta omedvetna, stundliga val.

Här kommer fägring i form av vitsippor och det finns en länk till dem den är inte klickbar… Jag berättar mer efter hand!

Har du kört på E18 någon gång i närheten av Västerås? Ser du någon koppling? Berätta i så fall gärna – vore kul att höra.

/Carin Coach