Hej därute i måndagskvällen! Motiverande Måndag är här och kanske har din måndag varit extra härlig, ledig och skön!?

Kanske har du hört mig i Karlstads Nya Radio, 92,2 när vi pratat om begreppet motivation. Vi har stannat till vid just motivation i våra morgonsamtal och här har du chans att lyssna i efterhand, jag bäddar in länken och lägger den allra längst ner i bloggen också.

Vill du så kan du hitta tidigare samtal under fliken Media, Carin Coach i media – där ligger samtalen i prydlig ordning. Idag kommer del 3.

Häromdagen fick jag om igen såå mycket motivation och  inspiration via Facebook av en författarkollega i Göteborg. Jag hade lagt ett foto på Instagram – ett av alla mina blom- och naturfoton – och fyllt i några av mina tankar, som kommer när jag tar fotot. Här kommer fotot igen, en av älsklingsorchidéerna…

Med lite fantasi så blir blommorna till ansikten som vrider sig åt olika håll efter ljus eller…

 

Det var här som min författarkollega så generöst delade med sig av sin upplevelse av att öva på att behålla fokus. Undvika att se åt “alla håll samtidigt”, ungefär så. Och för att inte bli för långrandig här på Annandag Påsk, så tänker jag så här:

Hur gör du med din tidsuppfattning och med din motivation för saker du vill göra? I samtalet om motivation talar vi om hur man kan påverka sig själv och sin inställning. Jag fick en rejäl – A-ha! upplevelse av min kollegas ord och upptäckte aktiva val som jag själv gör för att balansera flödet av stimuli som vi alla befinner oss i. Hör av dig om du vill veta mer!

Här kommer länken till KN Radio 92,2

Med vilken motivation öppnar du vecka 14?

/Carin Coach