Hej därute i fredagskvällen! Hur har din vecka varit? Vilka highlights minns du? Tänk om vi kunde minnas allt vi upplever – de lärde säger att vi kan det, att allt lagras … ja, det där kan jag berätta mer om men nu får jag snabba mig.

Vi har gäster på ingång – en riktig slapparhelg ligger framför och i backspegeln minns jag “första-gångs-upplevelsen” med LunchIn. Kolla in min LinkedIn profil, finns högst upp i högra hörnet på startsidan på min webbsida. Du kan spana in mer om det hela genom att söka där inne.

Vad trevligt! Vilka justa möten! Så givande och … Någonstans, troligen på LinkedIn – eller kanske var det i en podd, som jag först hörde talas om fenomenet. Vet du vad det är?

Nu vore det snitsigt om jag kunde ge dig hela bakgrunden, full story – men det kan jag inte och jag har just nu inte tid att kolla upp. I grova drag är det ett fenomen som pågår i olika städer: Någon håller i en tråd på LinkedIn och frågar: Kommer ni? Räck upp en (virtuell) hand. Så träffas man kl “si” på en utvald restaurang – som vi kallar “så”. Den som kan och vill dyker upp och så är det bara att connecta på. Hur coolt som helst.

Försökte ta lite bilder, men ljuset gjorde att na – de bilderna blev inte så bra. Selfie? Glömde så klart i vanlig ordning. Lyckades fånga en nätverkskompis nere på hörnet av ena sidan av långbordet som bara växte i längd. Sussie satt där och såg helt bedårande ut. I fokus är kladdkakan och gissa om den satt fint med grädde och allt.

Lägg märke till ljudet, ljudvolymen sa jag till en av mina förnämliga bordsgrannar! Det var ett sånt DRAG att man skulle kunna tro att klockan var 00:30. Men icke, bara vatten och nu kommer as-garvet. Mitt i detta larm lyckas en söt liten baby riva av ett mistlursljud à la sirén – som skar igenom allas röster. Hela restaurangen gapskrattade! Det blev som en “reset” – var är vi , vad gör vi, varför är vi här?

Frågor som är goa att klura på.

/Carin Coach