Som ett oskrivet blad, vitt ligger ditt nästa utvecklingssteg framför dig… Julklapp, Presentkort med personlig utveckling – det är kärlek det!

Fick du känslan av det vita, oskrivna i början på bloggen? Så var tanken! 🙂

Ring mig nu! och jag berättar om hur du till exempel kan välja tjänst som passar bäst. Du kan till exempel testa med bok + coachmöte, bara coachmöten och passa på något unikt: att abbonnera på mina tjänster till bästa priset idag denna Black Friday 24 nov 2017. Allt det här kan du också ge till nära, kära och kanske medarbetare som Julklapp & Presentkort.
Du måste ringa mig, eller prata in på svararen före 24:00 idag.

Du kan välja mellan tre saker som passar i ditt liv till dig själv eller som Presentkort till din personliga krets eller i arbetet:

  1. Bokpaket XX
  2. 3 coachmöten via webb eller telefon XX
  3. Abbonnera 1 år 1 samtal/mån: XXNu står det xx för chansen är tyvärr borta. Den kan dyka upp igen – håll utkik!

Det bästa är, när du ringer mig så får du höra vad du kan vinna och hur vi kommer igång precis som det passar för dig. Du får veta exakt hur ditt presentkort skulle ge värde till dem som du vill ge en gåva som växer.

Har du bara pratat in på min svarare så kontaktar jag dig så snart jag kan! Då får du fortfarande chansen på priset, även om jag inte kunnat svara dig idag. Du kan alltså stretcha på tiden, bara du ringer in före 24:00 idag. Fördelen är att du får en skräddarsydd tjänst när jag lyssnar på dig och du får det till dagens kalaspris. Det är helt och hållet du som väljer när jag förklarat vad jag tror passar bäst. Alltså inget som helst “krav”.

Ta chansen! De som har gjort det upptäcker mer än de trodde var möjligt och det blir bara bättre och bättre…

/Carin Coach

PS. Några bilder får jag väl ändå lägga in – även om det skulle kännas vitt och oskrivet för dig som surfar in… Foton på mina böcker som jag signerar och fixar till i små unika paket, givande julklappar. Jag berättar mer när du ringer

Hoppas du sett att världsberömda Tina Thörner har skrivit förordet till alla tre böckerna! Tänk Dig, Tina, som jag har ett speciellt epitet på. Om det kan man läsa i böckerna hur vi möttes. Hennes gärning är ENORM!