Hej därute i oktoberkvällen!
Lösa trådar är till för att bindas ihop, eller vad tycker du? Om vi tänker på hur hjärnan funkar så vill den ha svar. Den söker och söker, så nog är det skönt när vi får fatt på den där kopplingen.

Vad är det här för foto? Jag förstår om du undrar… 

För några veckor sedan, när jag var i Norrland på jobbresa, så vände jag upp blicken en morgon och vad fick jag se!? Min telefon är igång, så som säkert också din är – på lite olika sätt. Ibland roar jag mig med att kommunicera med bilder och mitt Instagramkonto är min “Playground” Den här morgonen ställde jag frågan via Instagram – Vad ser du på bilden? Ni som gissar rätt före dag si och så – vinner pris. Det ramlade in rätt svar på kort tid – jättekul! Och nyligen gick vinster i form av Bokpaket iväg på posten.

Samtidigt lovade jag att återkomma med vad det var jag egentligen såg och nu mina damer och herrar får ni hålla i er för det blir både mjukt, högstämt och eftertänksamt.

Artisten i mig, eller kanske poeten, såg något stort, skyddande och sagolikt vackert. Det var en vinge som skyddar oss alla – vi små människobarn som traskar fram och tillbaka i våra liv och värv. Det kändes lite extra fint att berätta vad jag såg nu när vi alla behöver det lilla extra inför november, december och … Jag minns värmestöten som gick genom kroppen när jag fick syn på vad jag såg!

Var vingen kom ifrån, hur den satt fast överlåter jag till naturen att berätta…

Jag önskar dig en ljuvlig avslutning på oktober och fin start på november 2017.

/Carin Coach