Vänta nu – Jo, nu ska vi ”digga” – gräva lite och upptäcka mera om Giggare och Gig-ekonomin!

Det är tanken med chansen att låta störtsköne Simon Cederholm fortsätta sin berättelse om hur utvecklingen från det entreprenöriella tänket rört sig hela vägen från Farmors hallonhäck till Klarabergsbron och Waterfront i Stockholm – typ mitt i smeten – lätt att som kund komma till!
Simon Cederholm, VD
Simon berättar om hur ProServe med 600 pers, digitalt spridda i Sverige, är beredda att serva behoven av PR, Kommunikation och Marknadsföring.

Hur Proserve har två målgrupper Giggare och kunder som vill ha deras hjälp. Hur Simon och gänget, som är mitt i kan matcha med snabb leverans och hög träffsäkerhet. Såå grymt!

I samtalet glider vi in på vilka fallgropar som finns inom Gig- ekonomin, vad som växer fram i det nya och vad man behöver tänka på. In och lyssna! Länken till poddavsnittet kommer att finnas längst ner här i bloggposten. Och om du missade första avsnittet med Simon så klicka på förra bloggposten, också den längst ner. Där finns flera bilder på Simon och förra poddavsnittet – hur allt startade vid Farmors hallonhäck. Och tankarna går ju snabbt till Petter Stordalen och hans sköna Jordgubbsfilosofi.

Nestorn inom sociala medier, podderi – och just de här nivåerna i ett lite annorlunda samhällsbygge- Martin Lindeskog håller som vanligt i poddspakarna. Du ser oss tre på fotona och mina tulpaner är som vanligt med på ett hörn, he he. De kommer snart att få ett eget blogginlägg – håll utkik!

Även om vi har cirklat kring Gigekonomi – generationsgränser, nytänk i två poddavsnitt à 30 minunter så upptäcker vi att vi typ bara skrapat lite på ytan.

Det här med podd är ett suveränt sätt att kunna tala om viktiga saker, och som Simon säger: Lära sig nya saker – så häng i följ med på vår poddresa vi har spännande planer som vi tänker styra upp till hösten.

Kanske fångar vi in det du är nyfiken på – snälla hör av dig! Och om vi når siffran 42 (sist var det 13) delningar av poddavsnittet så har Simon sagt att han gärna gästar oss igen.

Vem vet – då kanske vi får följa ett case – ett GIG -case från ax till limpa!?

Här är första bloggposten där Simon Cederholm från Pro Serve presenteras: https://blog.carincoach.se/fran-farmors-hallonhack-till-waterfront/fran-farmors-hallonhack-till-waterfront/

/Carin Coach 

 

#gig #podcast #viktigpåriktigt #ekonomi #näringsliv #coaching #utveckling #callcarincoach