Tjejer idag börjar vi gemensam träning för Vår Ruset! Välkommen till Selma Statyn vid foten av stora bron, en av dem, i Karlstad city.
Observera att det är Selma Statyn nedanför Wermland Opera. Mellan älven och vägen sitter hon stilla i sten.

Måndagar 17:30 skuttar vi i väg, eller går, eller joggar – Fritt val – Du äger!

Vår träningsbana ser ut så här: Vi rör oss på gång- och cykelbana med älven som röd tråd (t h) bort mot Råtorp och vägen heter Sandbäcksgatan (t v). Vi passerar Scandic(t v) och fortsätter över stora E 18 bron. Om du vill smyga igång med din träning, så tänk ut vilka ställen som är lagom för dig att köra till och så bara vända tillbaka på egen hand. Var och en tar ansvar för sin egen träning, takt och tempo. Vi ses i starten – sen skingras vi som fjärilar…

E 18 bron där springer vi alltså över den och sedan ner för trappan och får Klarälven (t h) som sällskap igen. Vi passerar Älvkullegymnasiet (t v), rör oss sedan över bron vid Sandgrund och genom parken vid Värmlands Museum. Vi kommer fram vid gatan som tar oss sista biten in till city. Älven är fortfarande till höger om oss och snart har vi Stadshotellet t v om oss. Vi hinner vinka till Solá statyn innan vi svänger, girar höger och tar sista svepet över Stora Bron och pustar ut i knäet på Selma! Hur låter det här?

Det här är lite kortare än 5 km och vitsen är att komma igång – ta lite i taget. Så skönt! Ser du banan framför dig tro? Det är ett ellipsformat träningsspår, där Klarälven rinner i mitten och broarna knyter ihop rutten. Hoppas du blir nyfiken och vill hänga på!

Maila mig dina kontaktuppgifter så börjar vi där!

/Carin Coach 🙂

#blogg100 #kommentera100