”GÖRA VÄRLDEN LITE MYSIGARE!” 

The one and only, Rasmus Biasi, gästar min podd ”Viktigt på Riktigt” och berättar om sin syn på hur vi med eftertanke kan göra, åtminstone försöka, att göra världen lite mysigare! Så här säger han själv:

“I ett hus vid skogens slut En inte så liten Rasmus tittar ut Carin frågar vad han tycker om hållbarhet, håll i er, han river då ner hela etablissemanget.

Hjälp ack hjälp oss sprid hans ord i jakt på mysigheten på vår jord. Lyssna själv den 4:e januari Viktigt på riktigt en podd om allt och ingenting där gäster både har sin samhällssyn och på denna en förklaring”

Varför ska man tjäna en miljard? Det frågar Rasmus och rör sig vidare kring kärlek, glädje, gemenskap – In och lyssna! Häng med, stampa gasen i botten och se vad som händer i ditt liv när du använder den positiva pedalen in i 2022.

Fråga dig Varför?

I poddavsnittet kommer du att få höra Storyn om trisslotten till tjejen som satt på ryggsäcken och tiggde.

Du kommer att få reflektera över missförstånd pga förväntningar som inte förankrats…

Snälla du! Klicka nu gilla, kommentera, dela och lämna din synpunkt! Hjälp oss att nå talet 42 – så Rasmus raskar på och kommer tillbaka och förgyller Min podd om vad som är ”Viktigt på Riktigt”!

Tusen Tack Martin Lindeskog, nestor inom podderi, för att du med mild teknik ”sparkat” på mig så att podden kommit till.

Tänk vad mycket som gått förlorat i det tysta om vi inte spelat in alla de avsnitt som vi redan har. Ibland har vi stängt av mikrofonen alldeles för tidigt, som när Bo Melin gästade oss … så in och boosta Rasmus och poddandet nu – så att vi kan köra på och podda vidare – allt vad tygen håller!

Ses vi i Clubhouse tro? Visste du att Martin Lindeskog har fixat ett eget RUM till oss där.

Folk sveper inom på fredag morgnarna kl 9 och snackar om senaste poddavsnittet och allt möjligt.

Nu för tiden kan vi spela in små ”smakprov” – korta klipp från Clubhouse. Kommer du?

Kontakta Martin om du vill få info om hur man gör för att haka på. Vi är som du märker nyfikna på allt nytt som dyker upp så …

Här är Martins mejladress: lyceum@gmail.com

Webadress: https://teaparty.media/ 

Och tisdag 4 januari smäller det! Då rör Rasmus om rejält i Nyårsgrytan! Så håll i hatt och kebba!

Ps. När poddavsnittet är släppt så lägger jag in det här i bloggen, så du lätt kan hitta till din lyssning.

https://viktigt-p-riktigt.captivate.fm/episode/trampa-den-positiva-pedalen-i-botten-och-se-vad-som-hander-i-ditt-liv

Ps igen: Kom ihåg att göra en aktiv handling, klicka gilla, börja följa podden, kontakta någon av oss. Vi vill att Rasmus ska få 42 actions – Då kommer han tillbaka som gäst i podden.

Var hittar man Rasmus Biasi? Jo honom finner du t ex här:

www.askbiasi.nu

https://www.linkedin.com/in/askbiasi

Och mig hittar du som vanligt på #callcarincoach
blog.carincoach.se