För mig är det en hjärtesak! Alltså jag älskar både att ge och få service. Det är något så stort i det där: S som i Service. Ända sedan jag var liten har jag fascinerats av att hålla rent, snyggt och fint. Tänk att komma hem till ett väldoftande och rent hem efter en lång arbetsvecka!

Nu puffar jag lite extra för det här och bloggar om det. Själv kan jag finna en glädje i att putsa och städa, just för att vårda och ta hand om och visst, ibland är det underbart att få hjälp! Om du verkligen tycker det är jobbigt att städa och ändå vill har rent och fräscht!? Den knuten går lätt att lösa. Kolla in vad som händer när du klickar på hemstädning!

I mitt yrke, som professionell ICF PCC coach, är Servicedelen en för mig jätteviktig del av etiken – att agera på topp, professionellt och vänligt.

Det finns flera yrkeskårer som jag ständigt tycker är underskattade. Flera yrkeskårer som förtjänar att synas och bli uppskattade.

Känn in om du håller med? Fundera samtidigt på följande…

Vad skulle hända om vi inte hade:

  1. Sopåkare
  2. Städerskor
  3. Gatustädare

Föreställ dig hur det skulle se ut där du är och bor:

  1. Efter 1 vecka
  2. En månad.
  3. Ett år

Det relativt “osynliga arbetet ” är verkligen värt att hyllas tycker jag! Så fort jag får chansen tackar jag, visar respekt.


Vill du veta mer om hur det går till i min coaching?
Gör som andra: #callcarincoach

+46(0)70 399 15 73

Ha en fin dag, där du är idag!

/Carin Coach