Filmfredag – det planerar jag att bjuda på i bloggen här under våren. Det kändes nästan som om det kom lite fågelkvitter där men… Na, inte riktigt. Det blir lite “hårdare” mer fakta-aktigt:

Vad ska det handla om? Hör och häpna: Coaching! 🙂 Jag har upptäckt att det vimlar av föreställningar om vad coaching är, hur det går till och hur ordet, och själva begreppet används.

Tänkte att jag ska berätta om hur min coaching fungerar i små korta filmer på ett par minuter. Fastän jag håller på med det här varje dag, så häpnar jag över hur effektivt det är, hur befriande och jag får anstränga mig att minnas hur det var “innan”…

Alltså hur jag kunde känna mig inför en stundande helg… vad det var för bild jag byggde upp. Det är trist att tänka på men det var faktiskt ett högt torn av olika “måsten” som jag lyckades trava upp och alltihopa skedde inom mig själv.

Här är länken till den första filmen och du hittar den igen på min You Tube-kanal.  Det finns tre + 1 chanser att klicka på din 2 minutare av FILMTAJM!

Blir du nyfiken på vad det här kan ge dig?

Välkommen! #callcarincoach 🙂 +46 (0)70 399 15 73

Trevlig helg!

Nu har isen släppt kring tulpanerna och de är inne i värmen igen – De har varit en positiv färgklick i envisa snödrivor 🙂

/Carin Coach