Hej därute i påsken och på självaste Långfredagen! Under våren har jag några stadiga punkter i bloggen:

  1. Motiverande Måndag och…
  2. Film Fredag

Däremellan kan allt möjligt dyka upp. Som i min NWT-blogg där jag har ett litet drama på gång… hur ska det gå för min Påskväska, eller rättare sagt hur gick det för min hallonröda väska som försvann i New York City för 11 år sedan?

Film Fredag har jag lagt in för jag har kommit på en sak. Det är vanligt att det finns diverse olika föreställningar om vad coaching är för något. I små korta filmer på ett par minuter har jag ambitionen att ge en inblick i hur min coaching är upplagd och hur den fungerar. Hör av dig så berättar jag om vilka “prova-på”- möjligheter som finns.

Filmerna ligger kvar på mitt You Tube- konto – så det är bara att kolla igen om du vill. Jag har lite andra idéer också – vad skulle du vilja höra mer om, när det gäller coaching?

Glad Påsk! Och här är länken, igen till film nr 2 i en miniserie på 6, om du inte redan har klickat och spanat in vad jag pratar om 🙂

Om du visste vilken fröjd detta lilla påskris ger mig! Äggen svajar lite sorglöst i vinden och det ger en känsla av lätthet, trots att vattnet har frusit i nya fina glasvasen!/ Carin Coach