Du är musikalisk! Va?! Vänta lite nu…

Idag vill jag berätta om hur Operasångerskan kan hjälpa dig. Enligt mitt sätt att se så är vi alla musikaliska. Vi bär på vårt viktigaste instrument livet igenom: RÖSTEN!

Genom rösten förmedlar vi tankar, känslor, uttryck, skratt, glädje, sorg, stress, ilska, hopp… Du hör, bara här är det som en vågrörelse av ”range” av vad vi förmedlar genom rösten. För de flesta av oss sker det här omedvetet.

I mitt arbete som professionell Coach på Master-nivå, så är en viktig sak att skapa medvetenhet hos mina kunder. Nu har jag lyckan att samarbeta med två eleganta kvinnor, Carina Ridenius (fd Operasångerska) och Elisabeth Bövik – Dress for success!

Tillsammans har vi tre skapat det populära WOW-konceptet där du bli Wonderful Outstanding Winner. Vi arbetar inifrån och hela vägen ut, med det som du beställer och önskar.

Exempel: Du har en utmaning, en önskan om att utveckla något, det kan vara något stort eller litet. Du själv ansvarar för ditt innehåll och bär det igenom resan med oss tre. 

Så här går det till

Först kommer du till mig, Carin Coach 1 h. Nästa steg är Carin Ridenius och sedan Elisabeth Bövik. 1,2,3 – 1 digital mötestimma per vecka i tre veckor.

Den fjärde veckan är det digital examen 1h. Då deltar alla vi tre på Zoom och även andra kursdeltagare som gått kursen. På en månad och fyra kurstimmar kommer du åt en medvetenhet som du tidigare inte kunnat drömma om!

Först när vi blir medvetna om saker så kan vi göra aktiva val. T ex Hur vill du låta när du möter dina kunder i telefonen, på lunch, i arbetsmöte, affärssammanhang vid presentationer. Vad vill du förmedla med rösten?

Det här får du hjälp med av Carina hon som har stått på scen och levererat kväll efter kväll. Minns hur en av våra deltagare verkligen tog till sig: ”Det går inte att ha en dålig dag- folk har betalat för att lyssna på mig”. Känn på den!

Carina har en fantastisk kompetens om performance, röst, tal, kroppsspråk. Jag rekommenderar hennes tre böcker där du får refill av kunskapen om hur du kan träna dig för att få ditt budskap att fästa så både ditt innehåll och du själv blir ihågkommen. För det är väl det du vill – få ut ditt budskap, er business och bli utvald i bruset bland alla andra.

Det finaste med WOW-kursen är som sagt att Du äger allt innehåll. Vad du vill tala om, hur du bokar in dina tider matchat med dina arbetsveckor. Du äger och ansvarar för att boka och ta hand om din egen utvecklingsresa.

Vi har en start kvar före jul, v 49 och jättefina Julklappstips! 

Mellan oss tre är det vattentäta skott, så du kan känna dig helt trygg. Vi har alltså en start kvar före jul, v 49. Under hösten 2021 har vi vänt oss till målgruppen män i ledande ställning. Båda målgrupperna blir glada för Julklappar att använda nästa år… 

Våren 2022 är det damernas tur. Vi utvecklar konceptet hela tiden, kör med parallella grupper, så håll utkik om du är det minsta nyfiken på vilken positiv skillnad vi kan göra för dig, för ditt företag, för er business.

Vill du veta mer? Klicka här för mer information.

Välkommen att kontakta någon av oss och du får veta allt du behöver för att ta beslut. 

Kanske vill du höra mer om vår fina rabatt på 15% fram till 15/11 WOW vilken JULKLAPP!

 

/Carin Coach

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.