Hej Snygging!

Hur är läget denna onsdag? Har du känt vårsolens lätta värme mot kinden ännu?

IMG_1462[1]

Det gjorde jag igår. Hade affärsmöten i Stockholms city och satte mig att vänta utanför Centralstationen. De bygger och bökar och jag hittade en lite stolpe med minimal plats för rumpan – ja- a det är ett under att jag fick plats! He he! 🙂

Där satt jag och njöt, tankade energi och fokuserade. Ibland tittade jag upp, skulle hålla lite koll på väskorna som blev en solfjäder runt mig och så såg jag folk som nickade åt mitt håll – kolla på henne. Och så hörde jag två damer säga: – Ja- a man förstår att vi är ett av världens mest soldyrkande folk, när de passerade mig.

Vid en parkerad bil la jag märke till en man och en kvinna som fixade med packning och grejs ut och in i bilen en liten vovve och /…/ jag såg dem där i motljuset i vårsolen så stiliga.

Senare samma kväll på So Stockholm, och Eventet med LAVA som jag skulle på för att bli intervjuad om min bok PLUSPOLEN, sälja böcker mm. Då hör jag mig själv säga till en tjusig mansperson: -Hej! Var det du som stod utanför Centralstationen tidigare idag?

Jajjamensan, det var han och hon och…/,,,/ Han hade sett mig sitta där i solen och upplevt min mindfulness mitt i brus och bök. Jag berättade om Fokus Fem, min app som snart kommer och vi bytte så klart kort så vi kan komma i kontakt. Vi hann precis nå varandra innan kvällen skingrade sig…vilken tur! Det händer massor av positiva saker!

/Carin Coach 🙂

#Blogg100 #kommentera100