Vad är bra med din dag idag?

Kära Du! God fortsättning på det nya året! Nu har du chansen att i 31 dagar testa hur du kan bygga upp ditt positiva tänkande. Det blir några coachfrågor varje måndag, en gång i veckan. Jag är redan positiv, så kanske en tanke går genom ditt huvud. Det tror jag också att du är och jag (CC) känner mig också relativt positiv.

Min inställning är: Allt som vi är måna om, rädda om, stolta över behöver vi pyssla om, öva, träna och förfina. Du har alltså en fri chans här att testa och se vad som händer i dig själv och i din omgivning när du medvetet skriver ner ditt svar på mina frågor varje  ny vecka under en månad. Kanonläge! Kanske har du ett Nyårslöfte som nu blir verklighet för dig! Yes!

Klarar du det? Visst gör du det! Skriv på papper, i telefonen, på datorn, rita, markera – gör någonting som blir ett tecken för dig att minnas känslan. Och du! Datumet ska vara med. Vitsen är att du ska kunna titta tillbaka och se vad som har hänt under 31 dagar, 4 veckor av ditt liv. Du ska själv på ett mer medvetet sätt kunna reflektera över hur du tänker, vad du gör, hur du under 4 veckor väljer att använda din tid och varför …

Vill du ha kontakt med mig – ställa frågor?

Välkommen! Bara att maila eller ringa

Ps. Som i all professionell coaching, ditt eget ansvar och din vilja påverkar resultatet. Vill du ha mer refill så finns mina metodböcker i coaching och du är självklart välkommen att boka coachmöte med mig.

/Carin Coach 🙂